Η εταιρεία A. Κορφιάτης & ΣΙΑ E.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο των υδραυλικών συστημάτων από το 1960. Ιδρύθηκε από τον Αναστάσιο Κορφιάτη με αντικείμενο την προμήθεια και εγκατάσταση αντλητικών συγκροτημάτων. Πλέον η εταιρεία δραστηριοποιείται στο εμπόριο και στην κατασκευή αντλητικών συγκροτημάτων, μελέτη και κατασκευή κολυμβητικών δεξαμενών καθώς και επεξεργασία νερού.

Οι βασικοί τομείς δραστηριότητας της εταιρείας έχουν ως εξής:

  • ΑΝΤΛΙΕΣ

Η A. Κορφιάτης & ΣΙΑ E.Ε. αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο της GRUNDFOS Δανίας, της μεγαλύτερης εταιρίας παγκοσμίως στον χώρο των αντλιών. Είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε σε ό,τι αφορά σε κυκλοφορητές, για οικιακή χρήση, αντλίες αποστράγγισης και λυμάτων, πιεστικά και πυροσβεστικά συγκροτήματα καθώς επίσης και αντλίες για βιομηχανικές εφαρμογές. Παράλληλα η εταιρεία μας αποτελεί τον εξειδικεύμενο συνεργάτη της GRUNDFOS σε θέματα service για όλη την Κεντρική Ελλάδα.

  • ΠΙΣΙΝΕΣ

Η A. Κορφιάτης & ΣΙΑ E.Ε. αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο της ASTRAL ΙσπανίαςΚατασκευάζουμε και συντηρούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα κολυμβητικές δεξαμενές και σιντριβάνια. Τα προϊόντα μας συμβαδίζουν με τους πλέον απαιτητικούς Ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανονισμούς ποιότητας.

  • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

Συνεργαζόμενοι με τους μεγαλύτερους οίκους Ευρώπης και Αμερικής, παρέχουμε φίλτρα παρακράτησης μικροσωματιδίων, ενεργού άνθρακα, συστήματα αποσκλήρυνσης, απιονισμού, απολύμανσης, αποστείρωσης και αντίστροφης όσμωσης για την παραγωγή υγιεινού πόσιμου νερού.