ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΒΡΥΣΗΣ

Φίλτρο-Βρύσης-Instapure-F2-Χρωμέ

Instapure Φίλτρου Νερού από την Waterpik

Φίλτρα βρύσης : Φίλτρο βρύσης με χρωμέ κορμό και διάφανο καπάκι. Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε ανταλλακτικό R-2CE (που αλλάζει κάθε 3-4 μήνες και αφαιρεί χλώριο, τοξικά, φυτοφάραμακ, χρώματα, σκουπίδια, σκουριές), μεταλλικό αντάπτορ για τοποθέτηση σε θερμομικτική ή κανονική βρύση, κλειδάκι για εύκολη τοποθέτηση και οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά. Διαθέσιμο σε χρωμέ, χρωμέ – διαφανές καπάκι, λευκό και λευκό – διαφανές καπάκι.

Ανταλλακτικά φίλτρου βρύσης

Ανταλλακτικά φίλτρα ενεργού άνθρακα που αλλάζουν κάθε 3-4 μήνες περίπου ή 760 λίτρα νερού και αφαιρούν χώματα, σκουπίδια, σκουριές, χλώριο, τοξικά, φυτοφάρμακα, άσχημη γεύση και μυρωδιά για το ανταλλακτικό R-2. Επιπλέον το ανταλλακτικό R-5 αφαιρεί μόλυβδο και κάδμιο και τέλος το πιο ισυχρό ανταλλακτικό R-7 που αφαιρεί επιπλεον μόλυβδο, κάδμιο, αμίαντο, βαρέα μέταλλα και μικροοργανισμούς.

r2.package.small_r5.package.small_r7.package.small_

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΥ

43294296_1

Τοποθετείται δίπλα από τον νεροχύτη και συνδέεται σε κανονική και σε θερμομικτική βρύση με σωληνάκι και diverder (διανομέας) για φιλτραρισμένο ή αφιλτράριστο νερό.

Ανταλλακτικά φίλτρα πάγκου

Οι ανταλλακτικές φύσιγγες για όλα τα φίλτρα πάγκου είναι κατασκευασμένα στην Αμερική από την KX Industries και διαθέτουν τις αυστηρότερες πιστοποιήσεις υγιεινής. Διατίθενται σε 3 τύπους :

 • MATRIKX CTO :Πυκνότητας 5μ, αφαιρεί το χλώριο, τη δυσάρεστη γεύση και οσμή, φυτοφάρμακα, οργανικά χημικά, βιομηχανικά κατάλοιπα, τοξικα και άλλες βλαβερές ουσίες που μολύνουν το νερό.
 • MATRIKX CR1 : Πυκνότητα 0,5μ, αφαιρεί το χλώριο, τη δυσάρεστη γεύση και οσμή, φυτοφάρμακα, οργανικά χημικά, βιομηχανικά κατάλοιπα, τοξικα και άλλες βλαβερές ουσίες που μολύνουν το νερό. Επίσης θολότητα από το νερό, μικρόβια (cysts, cryptosporidium, giardia, toxoplasma), βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, ίνες Αμιάντου.
 • MATRIKX Pb1 :Πυκνότητα 0,5μ, αφαιρεί το χλώριο, τη δυσάρεστη γεύση και οσμή, φυτοφάρμακα, οργανικά χημικά, βιομηχανικά κατάλοιπα, τοξικα και άλλες βλαβερές ουσίες που μολύνουν το νερό. Επίσης θολότητα από το νερό, μικρόβια (cysts, cryptosporidium, giardia, toxoplasma), βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, ίνες Αμιάντου, βαρέα μέταλλα (Μόλυβδο, Κάδμιο) με εναλλαγή ιόντων.

32-250-125-97519-250-125-97506-250-125-975

ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ ΝΕΡΟΥ

Με τον όρο αποσκλήρυνση εννοούμε τη διαδικασία απομάκρυνσης ιόντων ασβεστίου (Ca++) και μαγνησίου (Mg++) από το νερό, τα οποία είναι ανεπιθύμητα σε πολλές εφαρμογές οικιακές, επαγγελματικές, βιομηχανικές, επειδή δημιουργούν επικαθήσεις.Ο πλέον κατάλληλος τρόπος απομάκρυνσης των ιόντων αυτών από το νερό είναι με τη χρήση ισχυρά κατιονικής ρητίνης σε κύκλο νατρίου, η οποία κατά τη διαδικασία της αποσκλήρυνσης δεσμεύει τα ιόντα ασβεστίου(Ca++) και μαγνησίου(Mg++).Η επαναδραστηριοποίησή της (αναγέννηση) επιτυγχάνεται με τη διαβίβαση μέσω αυτής κορεσμένου διαλύματος χλωριούχου νατρίου (NaCl).Οι μονάδες αποσκλήρυνσης αποτελούνται από το δοχείο ρητίνης,την αυτόματη βαλβίδα ελέγχου και το δοχείο άλμης στο οποίο πραγματοποιείται ο κορεσμός του διαλύματος χλωριούχου νατρίου(NaCl).Οι αποσκληρυντές ανάλογα με τον τρόπο έναρξης λειτουργίας της αναγέννησης, χωρίζονται σε χρονικούς και ογκομετρικούς.

 Στους χρονικούς η αναγέννηση προγραμματίζεται να γίνεται συγκεκριμένη ώρα και μέρα της εβδομάδας από δύο φορές την ημέρα έως και μία φορά κάθε ενενήντα εννέα ημέρες.

Στους ογκομετρικούς η αναγέννηση γίνεται με βάση την κατανάλωση νερού. Οι ογκομετρικοί αποσκληρυντές μπορεί να είναι μιας στήλης (μονοί), δύο στηλών (δίδυμοι) εναλλακτικής ή παράλληλης λειτουργίας και τριών στηλών (τρίδυμοι) όπου οι δύο στήλες είναι πάντα σε λειτουργία και μια stand-by ή σε φάση αναγέννησης.

Η εταιρεία μας διαθέτει όλη τη γκάμα χρονικών και ογκομετρικών αποσκληρυντών του Αμερικάνικου οίκου OSMONICS-AUTOTROL GE με τη χρήση ιοντοεναλλακτικής ρητίνης κατάλληλη και για τρόφιμα (food grade) του Γερμανικού οίκου BAYER-LANXESS.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

Κατοικίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια,cafe-bar, γραφεία, αρτοποιεία, οδοντιατρεία, νοσοκομεία, βιομηχανία, πλυντήρια ιματισμού, πλυντήρια αυτοκινήτων, ψυκτικά συγκροτήματα, λέβητες.

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

 • Στεγασμένος χώρος για αποφυγή παγετού.
 • Αποχέτευση στο χώρο εγκατάστασης.
 • Παροχή ρεύματος 220V.
 • Εγκατάσταση στην είσοδο του αποσκληρυντή φίλτρου αιωρουμένων για αποφυγή προβλημάτων(μόνιμη διαρροή στην αποχέτευση) στην αυτόματη βαλβίδα ελέγχου(προτείνουμε αυτοκαθαριζόμενο).
 • Νερό τροφοδοσίας απαλλαγμένο από σίδηρο(0,15ppm) και μαγγάνιο(0,04ppm) τα οποία μπορούν να καταστρέψουν τη ρητίνη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
 • Όταν πρόκειται για νερό γεώτρησης πρέπει να γίνεται ανάλυση νερού για εντοπισμό τυχόν επικίνδυνων ιόντων, την οποία αναλαμβάνει η εταιρεία μας εντελώς δωρεάν.
 • Πίεση εισόδου μεγαλύτερη από 2 bar.
 • Θερμοκρασία νερού εισόδου μικρότερη από 49 C.

ΜΑΛΑΚΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ “ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ”