Μη κατηγοριοποιημένο
ΝΕΟΛΥΣΗ : … η τελευταία τεχνολογία στην πισίνα σας !

Η ASTRAL, πρωτοπόρος στον εξοπλισμό πισίνας, παρουσιάζει ένα νέο σύστημα για την απολύμανση του νερού.

Συνοπτικά :
– Συνδυασμός δύο τρόπων απολύμανσης του νερού : απολύμανση με χρήση υπέρυθρης ακτινοβολίας UV και ηλεκτρόλυση άλατος για διατήρηση της άριστης ποιότητας του νερού.
– Προηγμένη επεξεργασία του νερού : περισσοτερη διάρκεια, καλύτερη αππολύμανση και φιλικότητα προς τον χρήστη.
– Χαμηλότερη κατανάλωση άλατος, διότι δεν απαιτείται προσθήκη άλατος για τη συντήρηση.
– Μεγαλύτερη δυναμικότητα αφαίρεσης χλωραμίνων.

Astralpool_Neolysis2.jpg

 

Η Astral έχει διευρύνει την γκάμα της στην επεξεργασία νερού, εισάγοντας ένα νέο προϊόν : την Νεόλυση.
Η Νεόλυση συνδυάζει τις τεχνολογίες UV και ηλεκτρόλυση άλατος σε μία μόνο συσκευή που αποδίδει απολυμασμένο και χλωριωμένο νερό. Το σύστημα της Νεόλυσης μπορεί να αποδώσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των δύο τεχνολογιών ενώ παρακάμπτει τα μειονεκτήματά τους.

Το νερό της πισίνας που επεξεργάζεται από σύστημα Νεόλυσης είναι απολύτος ουδέτερο και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για πότισμα. Η αλατότητα του νερού είναι χαμηλότερη από 2gr/l, το οποίο είναι πολύ χαμηλότερο από τα επίπεδα αλατότητας στην περίπτωση της απλής ηλεκτρόλυσης άλατος (4-6gr/l).

Τα βασικότερα πλεονεκτήματα της Νεόλυσης :
Καλύτερη απολύμανση: διπλή απολύμανση καθώς το UV συνδυάζεται με τη γεννήτρια χλωρίου. Αυτός ο συνδυασμός αποδίδει την μέγιστη απολύμανσης στο νερό της πισίνας έχοντας εξαιρετικά χαμηλή αλατότητα ενώ αποφεύγεται η επιπλεόν χρήση άλατος ή προϊόντων χλωρίου.
Μεγαλύτερη βιωσιμότητα : η οικονομία σε νερό και ενέργεια κάνουν αυτήν την τεχνολογία ενεργειακά πρωτοπόρα. Δεν υπάρχει πλεόν όγος για επιπλέον πλυσίματα των φίλτρων με σκοπό την απομάκρυνση των χλωραμίνων.
Υγεία : η υψηλότερη ποιότητα νερού βελτιώνει της συνθήκες του μπάνιου και μειώνει τους ερεθισμούς στο δέρμα, τη μύτη και τα μάτια.

Το νερό της πισίνας που επεξεργάζεται με Νεόλυση έχει αξεπέραστη ποιότητα.Συστήματα Νεόλυσης διατίθονται τόσο για χρήση σε οικιακές όσο και σε επαγγελματικές πισίνες.