Μη κατηγοριοποιημένο
Συστήματα φίλτρανσης και επεξεργασίας πόσιμου νερού FT-Line της Puricom

Η φίλτρανση του τρεχούμενου νερού ενός ελεγμένου δικτύου ύδρευσης, την στιγμή που το χρειάζεστε, προσφέρει ασφάλεια και ευκολία στην κάλυψη των αναγκών σας σε πόσιμο νερό και σας απαλλάσσει από τον κόπο μεταφοράς εμφιαλωμένων φιαλών. Παράλληλα, εξοικονομείτε χρόνο, χρήματα και όγκο απορριπτόμενων απορριμμάτων, κυρίως πλαστικών.
Με τα φίλτρα της σειράς Ft-Line θα βελτιώσετε την ποιότητα του πόσιμου νερού, τη γεύση του καφέ και των υπόλοιπων ροφημάτων, του πάγου και γενικότερα των ποτών. Επίσης, θα εξασφαλίσετε καθαρό και υγιεινό νερό στο μαγείρεμα και την παρασκευή αρτοποιημάτων.Με ειδικά φίλτρα, δίνεται η δυνατότητα να προστατεύσετε τον εξοπλισμό σας από επικαθίσεις αλάτων, εξοικονομώντας χρήματα για την συντήρηση του και αποφεύγοντας δυσλειτουργίες και συχνές βλάβες.

puricom-cert-600x374.jpg

• Τα φίλτρα Ft-Line έχουν σχεδιαστεί ώστε να εγκαθίστανται με ευκολία.
• Η τεχνολογία Ft-Line εξασφαλίζει τις μέγιστες συνθήκες υγιεινής στην εγκατάστασή σας.
• Πλαίσια στήριξης, σύνδεσμοι, σωληνάκια και άλλα εξαρτήματα περιλαμβάνονται στη συσκευασία ώστε να διευκολύνουν τις εργασίες εγκατάστασής του.
• Η αλλαγή των φίλτρων γίνεται γρήγορα και εύκολα με τον πρωτοποριακό ταχυσύνδεσμο μπαγιονετ.
• Η βάση στήριξης Ft-Line είναι κοινή και συμβατή με όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα. Τα φίλτρα της σειράς Ft-Line έχουν κοινές κεφαλές υποδοχής για κάθε τύπο φίλτρου, προσφέροντας ευελιξία στις πιθανές μελλοντικές ανάγκες στην επεξεργασίας νερού.
• Η σειρά ft line έχει διαφόρων τύπων φίλτρα για την επεξεργασία του νερού: ενεργός άνθρακας, ενεργός άνθρακας εμπλουτισμένος με άργυρο ή μεμβράνη υπερδιήθησης όταν η αντιβακτηριολογική προστασία είναι απαραίτητη, πολυφωσφίτη για την προστασία των συσκευών από επικαθίσεις αλάτων, κατιονικές ρητίνες για αποσκλήρυνση και ρητίνες μικτής κλίνης για απιονισμό του νερού σε ειδικές εφαρμογές.
• Η ευρεία γκάμα των φίλτρων που διατίθενται μπορούν να καλύψουν διάφορες ανάγκες που προκύπτουν στην οικία, στο χώρο μαζικής εστίασης, εμπορικά καταστήματα, γραφεία, ιατρεία και εξειδικευμένες εργαστηριακές εφαρμογές.
• Είναι απλά και ευέλικτα συστήματα φίλτρανσης, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πλήρεις λύσεις ή για να συμπληρώσουν άλλες μεθόδους επεξεργασίας του νερού.

Φίλτρανση μικροσωματιδίων.
Φίλτρα πολυπροπυλενίου (PP) : Ft-82
Αποτελούνται από πολυμερές υλικό, πυκνότητας 5μm και δεν επιτρέπουν μεγαλύτερα σε μέγεθος σωματίδια να διέλθουν από τη μάζα του. Συγκρατεί αιωρήματα, χώματα, σκουριές, χρώματα και γενικότερα ακαθαρσίες του δικτύου ύδρευσης.

Αποχλωρίωση και αφαίρεση οσμών.
Φίλτρα κοκκώδη ενεργού άνθρακα (GAG) : Ft-83
Έχουν την ιδιότητα να δεσμεύουν το χλώριο και το χλωροφόρμιο, τις βιομηχανικές οργανικές ενώσεις (τετραχλωροαιθυλένιο, τριχλωροαιθυλένιο), τις διαλυμένες οργανικές ενώσεις (όπως φυτοφάρμακα). Βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι αφαιρεί τελείως τη δυσάρεστη γεύση και οσμή που έχει το νερό του δικτύου.

Φίλτρανση με την τεχνολογία της διήθησης.
Φίλτρο υπερδιηθητικής μεμβράνης (UF) : Ft-91
Μεμβράνη υπέρ-διήθησης, μια ημιπερατή μεμβράνη με πόρους 0,1 μm (0,0001 χιλιοστά του μέτρου) για επιπλέον παρακράτηση βακτηριδίων, κυστών, ιών και μικροοργανισμών, παράσιτων, κολλοειδών υλικών, οργανικών και ανόργανων πολυμερών μορίων.

Επεξεργασία νερού με πολυφωσφορικά άλατα.
Φίλτρο πολυφωσφίτη : Ft-90
Φίλτρο ενεργού άνθρακα σε κοκκώδη μορφή GAC, εμπλουτισμένο με άργυρο και πολυφωσφίτη. Τα φίλτρα απομακρύνουν από το νερό το χλώριο, χλωροφόρμιο, τετραχλωροαιθυλένιο, τριχλωροαιθυλένιο, διαλυμένες οργανικές ενώσεις και αφαιρούν τη δυσάρεστη γεύση και οσμή που έχει το νερό του δικτύου. Παρέχει αντιβακτηριδιακή και αντιμικροβιακή προστασία και ταυτόχρονα διασπά τα άλατα μη επιτρέποντας τις επικαθίσεις στα μέρη των μηχανών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης καθώς και τις σωληνώσεις των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Επεξεργασία νερού για ειδικές εφαρμογές.
Φίλτρο με κατιονικές ρητίνες για αποσκλήρυνση : Ft-Line 85
Φίλτρο με ρητίνες μικτής κλίνης για απιονισμό του νερού : Ft-Line 89
Φίλτρο για την ρύθμιση του ph σε όξινο νερό : Ft-Line 87

Η σειρά φίλτρων Ft – Line κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.