columbia.jpgΑντλία Columbia

Αντλία με υψηλή απόδοση για οικιακές πισίνες που προσφέρει σιωπηλή λειτουργία και αξιοπιστία σε χαμηλές θερμοκρασίες, διατίθεται από 1 έως 3 HP, με μονοφασικό ή τριφασικό κινητήρα. Απλή εγκατάσταση. Το κάλυμμα του προφίλτρου ανοίγει εύκολα. Έχει συνδέσεις με τυποποιημένες εσοχές και δυνατότητα αποχωρισμού του κινητήρα χωρίς να επηρεαστεί το υδραυλικό σύστημα της αντλίας.

victoria_plus.jpgΑντλία Victoria Plus

Δυναμικός σχεδιασμός με νέας γενιάς, εύκολου χειρισμού καπάκι. Χαμηλά επίπεδα θορύβου λόγω ειδικών λαστιχένιων επιθεμάτων. Προστασία κινητήρα IP-55.

victoria_dual-1.jpgΑντλία Victoria Dual Speed

Η νέα αντλία Victoria διπλής ταχύτητας χαρακτηρίζεται από την μείωση θορύβου (κατά 75%) και εξοικονόμηση ενέργειας (κατά 60%). Η υψηλή ταχύτητα χρησιμοποιείται στο backwash, στο rinse, στα χημικά σοκ, ενώ η χαμηλή ταχύτητα χρησιμοποιείται για την φίλτρανση ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύκτας (χαμηλός συντελεστής θορύβου) εκμεταλλεύοντας το μικρότερο κόστος του ρεύματος. Η Victoria Dual Speed, έχει ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις με την Victoria Plus (Doll) και την Sprint.

combo1.jpgCombo I

Με αντλία 3/4HP (11m3/h στα 10m), με 3 cartridge φίλτρα 5.000l/h το κάθε ένα. Συνολική επιφάνεια φίλτρανσης 6,9m2. Ολοκληρωμένο με τον ηλεκτρικό πίνακα.

combo2.jpgCombo II

Με φίλτρο φυσιγγίου Terra 50, 15m3/h, με αντλία Sena 1.25HP, με 100W φωτιστικό και με προγραμματιζόμενο πίνακα ελέγχου.Ένα φίλτρο αντικαθιστά τα τρία που χρησιμοποιούνται στο Combo I. Βελτιωμένη επιστροφή του νερού στην πισίνα. Το Combo II επίσης μπορεί να εγκαταστασθεί ως μία συμπαγής μονάδα ή μπορεί να εγκατασταθεί ως δύο ξεχωριστά μέρη.

diatomiki.jpgΦίλτρα διατομικής γης, σειρά CEL

Από PP και fiberglass. Με μετρητή πίεσης και εξαεριστήρα. Υψηλή απόδοση φίλτρανσης. Εύκολη συντήρηση. Έξοδος 2” (παρέχεται και με προσαρμογέα σε 1 1/2”). Ταχύτητα φίλτρανσης 6m3/h/m2. Μέγιστη πίεση λειτουργίας 2.5kg/cm2.

cantabric.jpgΦίλτρα CANTABRIC από χυτό καλούπι (2 μέρη)

Σε κρεμ χρώμα. Κέλυφος από θερμοπλαστική έγχυση σε δύο κομμάτια. Το πάνω και το κάτω τμήμα έχουν ενωθεί θερμικά. Με μετρητή πίεσης και εξαεριστήρα. Μέγιστη ταχύτητα φίλτρανσης 50m3/h/m2. Μέγιστη πίεση λειτουργίας 2.5kg/cm2.

millenium.jpgΦίλτρα MILLENNIUM από φυσητό καλούπι

Σε γκρι χρώμα. Σώμα μονοκόμματο από φυσητό πλαστικό. Κομπλέ με μανόμετρο, εξαεριστήρα. Μέγιστη πίεση λειτουργίας 2.5kg/cm2. Οι δοκιμές στο εργοστάσιο γίνονται στα 10bar!

aster.jpgΦίλτρα ASTER

Κυρίως σώμα από γκρι-μπεζ γυαλιστερό πολυεστέρα και fiberglass, με νέο καπάκι πομπέ και βάση από πολυπροπυλένιο. Με μετρητή πίεσης, βαλβίδα απορροής και πολυβάνα. Μέγιστη ταχύτητα φίλτρανσης 50m3/h/m2. Μέγιστη πίεση λειτουργίας 2.5kg/cm2.

cartridge.jpgΦίλτρα Cartridge σειρά TERRA

Από PP και fiberglass. Με μετρητή πίεσης και εξαεριστήρα. Υψηλή απόδοση φίλτρανσης. Εύκολη συντήρηση. Ταχύτητα φίλτρανσης 1.8m3/h/m2. Μέγιστη πίεση λειτουργίας 2.5kg/cm2.

polyvana-xeirokiniti.jpgΠολυβάνα Χειροκίνητη

Πολυβάνα χειροκίνητη σε διαστάσεις 1 1/2” , 2” και 2 1/2”.

polyvana_auto.jpgΠολυβάνα Αυτόματη

Αυτόματη πολυβάνα με την οποία παρέχεται και πληκτρολόγιο με μπουτόν για την λειτουργία της. Ελέγχει την φίλτρανση, πλύσιμο, ξέβγαλμα και άδειασμα.

skimmer-standard.jpgΣκίμερ με standard λαιμό

Διατίθεται με στρογγυλό και τετράγωνο καπάκι.

skimmer-wide.jpgΣκίμερ με φαρδύ λαιμό

Διατίθεται σε χρώμα λευκό και γαλάζιο χρώμα, με στρόγγυλο και τετράγωνο καπάκι.

freatio-pythmena.jpgΦρεάτιο πυθμένα

Στρόγγυλο φρεάτιο πυθμένα 270mm, με σχάρα ABS, σύνδεση 2” εσωτερική για τεστ πιέσεως, σύνδεση 1 1/2” από κάτω για δοκιμή ή εγκατάσταση υδροστατικής βαλβίδας και σωλήνα απορρόφησης. Μέγιστη ροή 13m3/h.

stomia-multiflow.jpgΣτόμια επιστροφής

Για σωλήνα Φ 50, 10 atm από λευκό ή γαλάζιο ABS.

skala-standard.jpgΣκάλες Standard

Σκάλα πλάτους 500mm. Με χειρολαβές από ανοξείδωτη σωλήνα Φ43mm γυαλιστερή. Σκαλιά από Inox ή πλαστικό. Ο τέλειος σχεδιασμός της, εξασφαλίζει αντιολισθητική προστασία. Περιλαμβάνει εξαρτήματα εγκατάστασης και προσαρμογής. 

skala-standard.jpgΣκάλες Muro

Σκάλα πλάτους 500mm. Χειρολαβές από γυαλιστερή σωλήνα Φ43mm inox. Σκαλοπάτια σε inox και πλαστικό. Ο τέλειος σχεδιασμός της, εξασφαλίζει αντιολισθητική προστασία. Περιλαμβάνει εξαρτήματα εγκατάστασης και προσαρμογής.

skala-yperxeilisis.jpgΣκάλα υπερχείλισης

Ένα νέο χαρακτηριστικό της σκάλας αυτής είναι η καμπύλη στη λαβή, η οποία δίνει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση. Σκαλοπάτια με πλάτος 500mm κατασκευασμένα με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 13451-1 και ΕΝ 13451-2. Εύκολη τοποθέτηση. Μπορεί να συνδυαστεί με αντιολισθητικό σκαλοπάτι ασφαλείας με διπλή επιφάνεια.

vatiras-dolphin.jpgΒατήρας Dolphin

Εύκαμπτη σανίδα από πολυεστέρα και fiberglass σε γαλάζιο ανοιχτό χρώμα με εξαρτήματα στήριξης.

vatiras-ballesta.jpgΒατήρας Ballesta

Πολυεστερική σανίδα και fiberglass σε γαλάζιο ανοιχτό χρώμα με βάση από γαλβανιζέ μέταλλο και με εξαρτήματα στήριξης.

sxara-flexible.jpgΣχάρα εύκαμπτη για καμπύλες

Κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο, ειδικά διαμορφωμένη για προστασία από ακτίνες UV. Σχηματίζεται με την ένωση μεμονωμένων τεμαχίων (45 τεμάχια ανά μετρο).

sxara-asfaleias-flex.jpgΣχάρα ασφαλείας

Κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο, ειδικά διαμορφωμένη για την προστασία από ακτίνες UV. Σύμφωνη με το πρότυπο ΕΝ 1345-1 (8mm). Σχηματίζεται με την ένωση μεμονωμένων τεμαχίων (45 τεμάχια ανά μέτρο).

Αποτελείται από φως LED, τηλεχειρισμό, δέκτη και μετασχηματιστή που παρέχεται χωριστά. Το LED φως ενσωματώνει leds μέγιστης φωτεινότητας (1W) σε κόκκινο, μπλε και πράσινο χρώμα. Ο συνδυασμός αυτών των βασικών χρωμάτων δίνει 12 διαφορετικά χρώματα όλα πολύ φωτεινά και ζωηρά. Για πισίνες νέας κατασκευής, είτε από μπετόν, είτε προκατασκευασμένες, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του τυποποιημένου μοντέλου που περιλαμβάνει φωλιά και του επίπεδου μοντέλου που δεν χρειάζεται φωλιά για την τοποθέτηση.Για ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση δεν είναι αναγκαίο να αλλαχτεί ο μετασχηματιστής ή η καλωδίωση, η ήδη υπάρχουσα φωλιά μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί αλλάζοντας μόνο την συμβατική λάμπα με την λάμπα LED και στους δύο τύπους πισίνας (μπετόν – προκάτ). Τα leds έχουν διάρκεια ζωής 100.000 ωρών έναντι 1.000 ωρών των συμβατικών λαμπτήρων και κάθε φως καταναλώνει μόνο 60W.Ο τηλεχειρισμός είναι προαιρετικός. Ο χειρισμός μπορεί να γίνει και μόνο με μπουτόν. Το μίνι φως (mini led) είναι μικρών διαστάσεων για τις σκάλες και τα spa. Διαθέτει 12 χρώματα και 9 προγράμματα αλλαγής χρώματος.

lumiplas.jpgLumiPlus

Η σειρά LumiPlus PAR 56 είναι η νέα σειρά LEDs, κλασικό φωτιστικό ASTRAL με λάμπα PAR 56. Υψηλής φωτεινότητας φώτα LED, 27x1W luxeon. Συμβατά με όλα τα φώτα PAR 56 της αγοράς. Διατίθεται και σε γωτιστικό ελληνικού τύπου (19 εκατοστών).

jelly_led1.jpgJelly Led

Η νέα γενιά LED, μπορεί να τοποθετηθεί σε κλασική φωλιά ASTRAL, με τον κλασικό τρόπο. Μία ακόμη πατέντα της ASTRAL, όπου το φωτιστικό γίνεται σχεδόν αόρατο και μπορεί να φωτίζει 180 μοίρες !!!

standard.jpgStandard φώτα

Με φωλία για εγκατάσταση στα τοιχώματα πισίνας από μπετόν ή προκατασκευασμένη. Από πλαστικό PS. Λάμπα αλογόνου PAR 56 300W-12V. Η φωλιά δίνει την εναλλακτική, το καλώδιο να περάσει από το πλάι ή από κάτω, με σπείρωμα Μ-25. Διαθέσιμα με λευκή ή inox πρόσοψη.

extra_flat.jpgExtra Flat φώτα

Από σταθερό ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό υλικό. Δεν χρειάζεται φωλιά για εγκατάσταση. Πρόσοψη σε λευκό ABS ή inox. Στερεώνεται στο τοίχωμα με ένα ενισχυμένο πλαστικό πλέγμα, πώματα και βίδες. Διατίθεται με λάμπα αλογόνου 100W-12V.

fakoi.jpgΈγχρωμα κρύσταλλα

Έγχρωμα κρύσταλλα για φωτιστικά standard και extra flat.

fiber_optic.jpgΟπτικές Ίνες

Ο φωτισμός με οπτικές ίνες αποτελείται από μία γεννήτρια και το καλώδιο οπτικής ίνας. Η γεννήτρια παρέχει τη δυνατότητα της εναλλαγής των χρωμάτων αυτόματα ή μέσω τηλεχειριστηρίου. Διαθέσιμα 8 χρώματα.

metasximatistes.jpgΜετασχηματιστές

Μετασχηματιστές κατασκευασμένοι σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 60742.

feeder.jpgΧλωριωτής ταμπλέτας

Κατασκευασμένο από ABS. Τοποθετείται με bypass, διαθέτει χειροκίνητο καθαρισμό, αυτόματο σύστημα venturi και κλειδί ανοίγματος.

electrolysis.jpgΣύστημα ηλεκτρόλυσης

Αυτοκαθαριζόμενος χλωριωτής αντίστροφης πολικότητας. Συγκέντωση άλατος 4gr/l. Περιλαμβάνεται διακόπτης ροής και ηλεκτρόδιο γείωσης. Ενημερώνει πότε θα πρέπει να προστεθεί αλάτι. Από την καλύτερη εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών πλακετών.

control_basic.jpgΡυθμιστής PH ή REDOX – δοσομετρική αντλία

Ελέγχει και δοσομετρεί ph- / ph+ ή Cl. Η συσκευή παρέχει απόλυτη ακρίβεια και αξιοπιστία χάρη στην κορυφαία ποιότητα των εξαρτημάτων. Απαραίτητο για κάθε πισίνα έως 200m3.

ozone.jpgΣυσκευή Όζοντος

Το όζον είναι το πιο ισχυρό απολυμαντικό που υπάρχει και χρησιμοποιείται και για την απολύμανση του νερού της πισίνας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή και σε συνδυασμό με άλλους τρόπους χλωρίωσης. Σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται σε spa και πισίνες μέχρι 200m3. Αυτή η συσκευή είναι εξαιρετικά μικρή, απλή στην εγκατάσταση και προσφέρει ευκολία στη συντήρηση.

uv.jpgΣύστημα UV

Το σύστημα UV λειτουργεί με υψηλής απόδοσης και χαμηλής πίεσης λάμπες (8000h χρόνος ζωής). Μέγιστη θερμοκρασία νερού 40oC.

heat-pump.jpgΑντλία θερμότητας AIR ENERGY

  • Αυτόματος έλεγχος : Σύστημα που κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την ASTRAL POOL το οποίο κρατά αυτόματα την πισίνα ή/και το spa στην επιθυμητή θερμοκρασία, ελεγχοντας το σύστημα φίλτρανσης.
  •  Έλεγχος φάσης : Προστατεύει τον συμπιεστή σε περίπτωση απώλειας ή αντιστροφής φάσης.
  •  Ξεπάγωμα : Η μονάδα αποψύχει τον συμπιεστή όταν ενεργοποιείται ο εξαεριστήρας. Επιτρέπει στην συσκευή θέρμανσης να λειτουργεί σε χαμηλές θερμοκρασίες.
  •  Κάλυμμα που κλειδώνει : Προσφέρει ασφάλεια και εγγυάται ελεγχόμενη χρήση.
  •  Πρίβλημα PVC : Αντιδιαβρωτικό και με προστασία ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες.
  •  Συμπιεστής τύπου scroll : Για αθόρυβη και αποδοτική λειτουργία.
  •  Έτοιμες συνδέσεις αυτοματισμού : Επιτρέπουν σε κάθε μονάδα να διασυνδεθεί με υπολογιστές ή/και με τα συστήματα αυτόματης βάνας.
  •  Δύο θερμοστάτες : Επιτρέπουν τον ανεξάρτητο έλεγχο πιίνας και spa
  •  Εξαιρετική λειτουργία χωρίς πάγωμα μέχρι και τους 5οC
  •  Όλα τα μοντέλα διαθέτουν εναλλάκτη θερμότητας από τιτάνιο με εγγύηση 15 ετών, το μοναδικό υλικό το οποίο εγγυάται αντοχή σε χημικά και ηλεκτρολύτες.

Διαθέσιμα όλα τα μοντέλα και σε reversible code (ψύξη – θέρμανση), κατόπιν ζήτησης.

thermometer.jpgΘερμόμετρο

Θερμόμετρο που επιπλέει στην πισίνα

bubble.jpgΚάλυμμα με φυσαλίδες

Κάλυμμα με φυσαλίδες σε μπλε χρώμα που επιλέει στο νερό και δεν χρειάζεται στηρίγματα.

ultra-thermal.jpgUltra θερμικό κάλυμμα με φυσαλίδες

Θερμικό κάλυμμα με φυσαλίδες σε μπλέ και χρυσό χρώμα. Προτείνεται η χρήση του roller για εύκολο μάζεμα και αποθήκευση. Το θερμικό κάλυμμα θεωρείται απαραίτητο για κάθε εξωτερική ιδιωτική πισίνα και επιτυγχάνουμε 17-20% καλύτερη απόδοση όταν υπάρχει σύστημα θέρμανσης.

roller.jpgΜηχανισμός τυλίγματος

Μηχανισμός τυλίγματος για εύκολο μάζεμα και αποθήκευση των καλυμμάτων.

above-ground.jpgΥπέργειο αυτόματο κάλυμμα

Το υπέργειο αυτόματο κάλυμμα είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε υπάρχουσες πισίνες, των οποίων οι διαστάσεις δεν υπερβαίνουν τα 6x12m. Ο άξονας τοποθετείται στην άκρη της πισίνας.

upovruxio-auto.jpgΥποβρύχιο αυτόματο κάλυμμα

Το υποβρύχιο κάλυμμα συνεργάζεται με κινητήρα που τοποθετείται σε ξεχωριστό χώρο, ενώ ο άξονας και το κάλυμμα είναι μόνιμα βυθισμένα μέσα στο νερό στην μία άκρη της πισίνας.

solar-cover.jpgΥπέργειο ηλιακό κάλυμμα

Το ηλιακό κάλυμμα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια και είναι απόλυτη φιλικό προς το περιβάλλον. Το κάλυμμα μειώνει την εξάτμιση και την απώλεια θερμότητας. Είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα NF 90-308 και εγγυάται ανώτερη ποιότηταα μειώνοντας την πιθανότητα ατυχημάτων στην πισίνα.

telescopic.jpgΤηλεσκοπικό κάλυμμα

Τηλεσκοπικό κάλυμμα για την πλήρα κάλυψη της πισίνας και την μετατροπή της σε πισίνα εσωτερικού χώρου. Ιδανική λύση για την χρήση της πισίνας και τον χειμώνα σε συνδυασμό με κάποιο σύστημα θέρμανσης της πισίνας.

max_3.jpgMax 3

Ο νέος αυτόματος καθαριστής για ιδιωτικές πισίνες. Κομψό και με έναν εξαιρετικό σχεδιασμό (βραβευμένο με red dot award 2011), το Μax 3 αφαρεί την βρωμιά από τον πυθμένα της πισίνας χάρη στην έξυπνη ηλεκτρονική διαχείριση και το αποτελεσματικό σύστημα “max scrubber” που τρίβει την βρωμία και την αφαιρεί από οποιαδήποτε επιφάνεια. Χαρακτηρίζεται από άριστη εργονομία, μειωμένο βάρος και φίλτρα που αφαιρούνται από το πάνω μέρος και μεγαλύτερη ευκολία στον καθαρισμό. Τα διαφανή καλύμματα επιτρέπουν να βλέπουμε πότε τα φίλτρα χρειάζονται καθάρισμα. Λειτουργεί σε πρόγραμμα 2,5 ωρών και έχει 18 μέτρα καλώδιο που επιπλέει.

max_5.jpgMax 5

Ο νέος αυτόματος καθαριστής για ιδιωτικές πισίνες. Κομψό και με έναν εξαιρετικό σχεδιασμό (βραβευμένο με red dot award 2011), το Μax 5 αφαρεί την βρωμιά από τον πυθμένα της πισίνας και τα τοιχώματα χάρη στην έξυπνη ηλεκτρονική διαχείριση και το αποτελεσματικό σύστημα “max scrubber” που τρίβει την βρωμία και την αφαιρεί από οποιαδήποτε επιφάνεια. Χαρακτηρίζεται από άριστη εργονομία, μειωμένο βάρος και φίλτρα που αφαιρούνται από το πάνω μέρος και μεγαλύτερη ευκολία στον καθαρισμό. Τα διαφανή καλύμματα επιτρέπουν να βλέπουμε πότε τα φίλτρα χρειάζονται καθάρισμα. Λειτουργεί σε πρόγραμμα 3 ωρών και έχει 18 μέτρα καλώδιο που επιπλέει.

pulit_adv_3.jpgPulit Advance 3

Ο αυτόματος καθαριστής Pulit Advance 3 αφαιρεί όλες τις βρωμιές από τον πυθμένα της πισίνας σε χρόνο ρεκόρ, χάρη στο ηλεκτρονικό σύστημα Aquasmart και στην αποτελεσματική βούρτσα καθαρισμού που με το σύστημα δόνησης τρίβει την βρωμιά από κάθε είδους επιφάνεια. Τα φίλτρα είναι προσβάσιμα από την πάνω πλευρά του μηχανήματος, προσφέροντας εξαιρετική εργονομία και ευκολία στον καθαρισμό των φίλτρων. Έχει καλώδιο μήκους 18 μέτρων και ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος στόμια αναρρόφησης για απόλυτη προσαρμογή σε κάθε περιβάλλον. Λειτουργεί σε προγράμματα των 1,5 – 2 ωρών και έχει ένδειξη LED που ειδοποιεί για την ανάγκη καθαρισμού των φίλτρων.

pulit_adv_3.jpgPulit Advance 5

Ο αυτόματος καθαριστής Pulit Advance 5 αφαιρεί όλες τις βρωμιές από τον πυθμένα και τα τοιχώματα της πισίνας σε χρόνο ρεκόρ, χάρη στο ηλεκτρονικό σύστημα Aquasmart και στην αποτελεσματική βούρτσα καθαρισμού που με το σύστημα δόνησης τρίβει την βρωμιά από κάθε είδους επιφάνεια. Τα φίλτρα είναι προσβάσιμα από την πάνω πλευρά του μηχανήματος, προσφέροντας εξαιρετική εργονομία και ευκολία στον καθαρισμό των φίλτρων. Έχει καλώδιο μήκους 18 μέτρων και ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος στόμια αναρρόφησης για απόλυτη προσαρμογή σε κάθε περιβάλλον. Λειτουργεί σε προγράμματα των 1,5 – 2 ωρών και έχει ένδειξη LED που ειδοποιεί για την ανάγκη καθαρισμού των φίλτρων.

upovruxio-auto.jpgΥποβρύχιο αυτόματο κάλυμμα

Το υπέργειο αυτόματο κάλυμμα είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε υπάρχουσες πισίνες, των οποίων οι διαστάσεις δεν υπερβαίνουν τα 6x12m. Ο άξονας τοποθετείται στην άκρη της πισίνας.